dijous, 18 de setembre del 2008

El nou Bloc de piragüísme de Lleida


Us proposo iniciar un bloc nou on compartir noticies, esdeveniments, fotos, vídeos i qualsevol altra qüestió sobre piragüisme.

Què us sembla?

De moment només és una proposta. Si algú pensa que no és adequat per algun motiu podem treure el bloc i ja està.

Això si, si esteu d'acord en crear aquest espai, hauríem d'implicar-nos tots (o molts). Jo no disposo de prou temps per fer-ho jo tot sol.

La meva idea és:

Tothom que vulgui pot ser administrador. Això vol dir que podrà afegir, modificar, o treure el que vulgui. És a dir, hauria de ser un bloc col·lectiu creat amb la participació de tots (o molts).

He escollit el blogspot de google per que et dona la possibilitat de tenir moltes fotos i videos (a través de l'eina Picassa per fotos i no recordo quina per vídeos) Això ens dona la possibilitat de compartir les imatges de les competicions i trobades.

Encara ho he de mirar detingudament, però crec que podem sindicar les notícies de la federació catalana i espanyola (i de qualsevol web que es cregui oportú), i així tenir accés a les noticies del mon del piragüisme des de un sol lloc.

Això és una proposta, per tant en podem discutir un temps i veure si és factible tirar aquest petit projecte endavant. És per això que no he volgut dedicar encara gaire temps al disseny del blog o a introduïr fotos o contingut. Prefereixo primer conèixer la vostra opinió.

Per gestionar aquest bloc he creat un gmail:
piraguisme.lleida@gmail.com

Per tant, Espero la vostra col·laboració/opinió.

Josep Anton (Pare de l'Arnau Sanz)

Per cert la foto és de Sort de la competició de descens d'aquest juliol

1 comentari:

Mireia ha dit...

Crec que és una bona eina. Ara falta utilitzar-la.
A http://picasaweb.google.com/gpslleida ja estan penjades les fotos de descens de Corbins. Del Delta no tinc cap foto. Si algú en te es poden penjar a gpslleida.

Gràcies.