dimarts, 28 d’octubre del 2008

IV trobada de piragüisme femeni


Aquesta trobada es va fer amb el supor de la Secretaria General de l'Esport , Federació i clubs tot i que la resposta dels clubs no va ser masiva com s' esperava. Però nosaltres crec que vam fer la nostra aportacío aquesta trobada ludica amb trenta participans i deu a companyans que dit de passada aquets actes no serien posibles sense ells.




Caldrie potser que en general els clubs ens obrisim més a aquest tipus d' activitats i més cuant no interferixen en competicions com ere el cas, i no quedans tancats dins del nostre club miran-nos el melic ,si es que amb realitat volem que el piragüisme deixi de ser un esport minoritari.




Tampoc vui que aixo s' antengui com una crítica als clubs. Però es penos que tan sols de Lleida capital i Provincia, el Sicoris club fos l' unìc club que aposti per el piragüisme femeni.



Pero l' importan no son els que no van vindre si no els que si i van participa amb el dia tan bo que va fer, durant la baixada per el riu .



Tot va començar a les 10:30 a l' altura del pas de la barca de Miravet, de on vam sorti en direccio a Benifallet un total de 12 kilometros per el riu Ebre amb un paisatge espectacular i una tranquilitat absoluta ,doncs es tractava d' això disfruta de un dia entre amics baixan pel riu. A l' arrivar hi ha ens esperaven els acompanyans per fer les fotos de rigor una vegada concluida la gesta i el més important eren els encargats de la intendencia es adir portaben els bocates carmanyoles etc etc.


Gràcies a tots els que vau puguer vindre i als que no os va ser posible us hi esperem a la próxima.


També donar les gràcies al Baix Llobregat per organitzar aquesta trovada.