diumenge, 2 de novembre del 2008

Halloween a la Mitjana


El día 1 de Novembre a posta de sol dos piragüistes se dirigien al embarcador, per tot seguit remontar el ríu, i 42 minuts deprès van arrivar a la altura del Moli de Picavall, hi ha sent negra nit i tot i que estaven aprop una piragüa de l'atra no es distingien pas gaire , doncs val a dir que una de les piragües ere negra i això també ajudava.

Vam comensar el descens i en cuant un se distanciave més de deu o quince metros es perdeia el contacte visual.

Cal adir que sempre se distanciave el mateix , doncs la feina ere meua a seguil i que no em deixes tirat en plena nit al mitx del ríu. Les pedres tampoc es veien si acas les notaves i la sensació de palejar es diferenta perque no veus les correns o les marmites que de sopte te frenen , desequilibren o et cambien la direcció.

Cuant varem arrivar a la mitjana ,suposo que si algú estave per els voltans de la pasarela i va sentir que algu parlave al mitx del ríu en plena nit pensarie que ere cosa del Halloween.

1 comentari:

Aurèlia ha dit...

Haureu d'aclarir si això és un malson fruit del cava o altres modificadors de la conducta o bé té algún traç de realitat...en qualsevol cas i com a conte piragüista està més que bé. Enhorabona a l'autor.