diumenge, 24 de febrer del 2013

Nelo Winter Challenge

Tres palistes i l'entrenador Victor Craviotto del Sicoris club s'han desplaçat aquest cap de setmana a Montemor-o-Velho (Portugal) per a participar a la competició internacional que organitza la marca de piragües NELO.  Nelo Winter Challenge.

Allí han Estat competin Durant Tot el cap de setmana nombrosos medallistes Olimpics entre Els quals destaca Saul Craviotto

 
La competició consistia en una prova de 2000m contra-rellotge on el protagonista  ha estat el vent creuat que impedia palejar amb comoditat però, els Resultats van ser els Següents:

 
En la categoria Cadet K1 Hector Craviotto va quedar en 6 ª Posició i Aleix Garcia tambe en la mateixa categoria va ser 15 º Classificat sobre 83 participants de PAISSOS com Holanda, França i Portugal. Per una altra part a la mateixa competició però en categoria Màster K1 Rafa Herrera ha quedat 9 º Classificat en la distància de 2000m.

La segona competició ha consistit en una prova de 200m la competició tambè s'ha desemvolupat amb vent però, els Resultats han Estat bons en categoria cadet K1 Hector Craviotto ha aconseguit accedir a la final A obtenint el 8 º lloc mentre que Aleix Garcia ha Obtingut el tercer lloc a la final B.

Saül Craviotto en categoria Sènior K1 ha tingut de conformar-se amb el 4 º lloc en una final molt ajustada on ha guanyat el francès Arnaud Hybois.

La sorpresa l'ha donat Rafa Herrera en categoria Màster K1 on ha Obtingut un espectacular SEGON lloc, sol superat per un Portugues.


 Ara toca un llarg camí de tornada a casa i sense temps per a descansar hem de preparar el Campionat de Catalunya d'Hivern que és el proper dia 3 de març a Banyoles i el Campionat de Espanya de hivern el dia 16 i 17 març, a Sevilla i amb el temps just per canviar de piragua, prepara la primera Copa de Espanya de Descens el 23 i 24 de març, a Galícia.




Resultats: http://www.nelo.eu/