dimarts, 16 de desembre del 2008

PUJADA A LA SEU VELLA

PUJADA A LA SEU VELLA SECCIÓ PIRAGÜISME SICORIS




Pau Ocon 1º clasificat P3 Jose aple rendiment


La secció de piragües del Sicoris es pase al atlétisme






Peró no us espanteu sol va ser un dia tot i que , si les institucions i les persones que les forment no tenen la voluntat de ajudar al piragüisme a tindre unes instalacions dignes per continuar palejant a Lleida ,potser si que tindrem que plantejar-nos el fet de cambiar d' esport o fichar per cualsevol altra comunitat autònoma que no sigui la catalana que tot sigui dit ofertes no ens en falten.

El motiu de pasar-nos al atlétisme per un dia no va ser un altre que el fet de sumans a la festa atlética de laXXVIII pujada de la Seu Vella. I van participa 20 alumnes de la escola de piragüisme del Sicoris i quatre adults del grup de pares que van fer 10 kilometros i una pujada que no tenie fi.

Els protagonistes :Arnau.M//Xavi//Arnau.H//Arnau.S//Pol//Marc//Alan//Alba.J//Eva//Pau//Guillem//Julia//Claudia//ALbert//Mar L//Mar.G//Hector//Arnau.M//Alba.O//Pau.O.


El grup de pares format per:
El crak : el Jose
La paciencia : l' Aurèlia
Els sufridors : Valero i Pito

més fotos de la pujada

1 comentari:

Aurèlia ha dit...

L'important és que varem passar un dia diferent disfrutant d'una festa de l'esport i, vistos els resultats, com ens deixin aviat els hi farem puntes als professionals...ejem, ejem