divendres, 5 de desembre del 2008

Sopar de piragües

Un any més ens retrobem petits i grans amb el sopar de germanor com a final de una temporada que no solament a estat plena de èxits esportius, sinó que també a set el consolidar una escola entre tots tant els que pugen en piragüa com els que fan de xofers o ens acompanyen a les curses.

Durant el sopar es va fer entrega dels diplomes als petits que els acredite com a els millors de Catalunya en la seva especialitat. Es adir que an quedat primer segon o tercer en campionats de Catalunya.

Hector Craviotto//Arnau Morancho//Alba Oronich//Marc Ocon//Alan Padilla//Miguel Alejo//Mar Gilart//Eva Gilart//Mar Lacambra//Xavi Lacambra//Arnau Sanz//Julia Huguet//Arnau Huguet//Arnau Martinez//Joana Rosell//Pol Rosell.


També es va entregar un petita piragüa tallada en fusta expresament per la ocasió per Carlos Oronich que a estat piragüista i delegat d' aquesta secció desde el 1970. La entrega d' aquestes piragües la va efectuar el president del club Sr. Jaume Vilella, als esportistes que han quedat campions de Espanya o Internacionals amb la selecció Espanyola.

Laura Miralles //Victor Cravioto//Saúl Craviotto//Xavi Miralles//Pau Mesa//Aleix Bollo.


El reconegement més emotiu va ser el que se li va fer al Pepe (Josep Maria Zazurca Casals ). Piragüista i delegat de la secció desde els anys 50 " cuan les piragües eren de lona i les pales medien dos metros i mix . Podriem dir que es el avi piragüistic del Saúl , perque si ell no i ves dedicat mitja vida a les piragües, tot i que es dels que dien que " remae", segurament a dia de avui no tendriem Campio Olimpic a Lleida i per extensio a Catalunya.

El aforament dels restaurants començarà a ser un problema si la secció de piragües continua creixent a aquest ritme doncs en aquesta ocasió rondaben el centenar de comensals. Gràcies a tots per la vostra col·laboració.