divendres, 21 d’agost del 2009

Resposta queixa tv3

Aquesta es la resposta que he rebut:

El motiu pel qual no hem ofert imatges d'aquest C del Món és que pels circuits internacionals a què tenim accés no ens han arribat les imatges. El que sí que vam fer va ser entrevistar alguns dels guanyadors a la seva tornada aBarcelona i ho vam emetre al "Telenotícies" de dimarts al vespre.

Salutacions,

Televisió de Catalunya
Servei d'Atenció a l'Audiència www.5430.cat


El motiu pel qual no hem ofert imatges d'aquest Campionat del Món és que pels circuits internacionals a què tenim accés no ens han arribat les imatges. El que sí que vam fer va ser entrevistar alguns dels guanyadors a la seva tornada a Barcelona i ho vam emetre al "Telenotícies" de dimarts al vespre.

Salutacions,

Televisió de Catalunya
Servei d'Atenció a l'Audiència www.5430.cat


És veritat?. Jo no n'estic segur.

Gràcies a tots.

2 comentaris:

Aurèlia ha dit...

T'han respost el mateix que a tothom i possiblement van emetre aquesta entrevista que diuen a l'arribada a Barcelona però si no tenen unes bones agències internacionals que els hi facilitin informació i imatges de l'actualitat del mon QUE CANVIIN perquè no els hi serveixen. Proposo respondre a la resposta. Nosaltres ja ho hem fet!

German ha dit...

Jo també en breu els hi respondré.
Però pel que m'ha comentat el Xavi el Saül va arribar a Madrid i no a Barna, per tant, ens han enganyat(li preguntaré al Manolillo per confirmar-ho).