dimecres, 21 de juliol del 2010

8è dia estades Sort


Avui es l'últim dia, quina llàstima que ja s'acava!. Aquest diumenge ha set una mica diferent; entre que avui finalitzem les estades, que alguns no van gaire ben dormits, que hi ha cursa de petits i que venen els pares hi ha un cert desgavell. Les activitats habituals no s'han dut a terme i ens hem centrat en el sprint que habien de fer els més petits al camp d'eslalom. La cursa ha anat molt bé amb clar domini sicorista. En acavar recollida de trofeus i tornada a l'escola per dinar i replegar les coses que falten i ja marxar cap a Lleida.

M'agradaria dir-vos, en nom dels monitors i meu propi que aquests han set uns dies força agradables per tots nosaltres on també hem après moltes coses els uns dels altres i cada dia ens hem enriquit una mica. Els nens s'han portat extraordinariament bé i han col·laborat i s'han donat suport entre ells de forma admirable. Podeu estar-ne ben contents.
Per últim agraïr als pares que ens hagueu confiat el millor que teniu, els vostres fills, durant aquests dies. Esperem que ells també estiguin contents i penseu que entre tots ja ESTEM PREPARANT LES DEL ANY QUE BÉ.

Bon estiu a tots i gràcies

2 comentaris:

Mireia ha dit...

Gràcies per tot el reportatge. I també per la vostra dedicació.

Miralles-Prats ha dit...

teniu en comte que per anys que passin ,ells sempre recordaran lo que an apres gracies a vosatres en aquesta estada.