diumenge, 10 de juliol del 2011

10deeel7 a sort!




bona nit, senyores i senyors. nens i nenes, parits i ben parits, kayaquistes i CANOES.
avui per si no sen havien donats compte a molts hos han qudat llits vuits a casa. només hi ha un simple motiu... estades sort 2011! :)
de camí cap aquí.... doncs..... m...... molta gana i ganes de piracanoejar, i al arrivar teniam el caliu nesesari per comensar a escalfar motors i posar-nos a l'aigua. sinó només cal veure els videos d'avvui..
i no ens ha calgut posar-nos el banyador per tirar-nos a la pisina.
A la tarda, ens han dividit amb tres grups diferenciats per edat, nivell i si ets canoa o no. muajajaja (Canoesalpoder.com) el grup dels grans han anat a fer varies baixades pel camp d'slalom, el grup mitjà ens hem qedat a la picina fen esquimos, i el grup dels petits s'han qedat a la piscina a fer un primer contacte amb l'aigua i aixi disfrutar daquets magnific esport que es el piraguisme/canoa/ canoesalpoder.com. al finalitzar la tarda anat a fer una volta pel poble, i perquè enganyarnos, hem anat a fer-li una visita a la senyora de les llamiinadures! i ara haveent sopat, estem tocant la guitarra, cantant i disfrutant d'aquesta betllada tot escrivint aquesta noticia. senyores i senyors, nens i nenes,parits i benparits, etc.. aqui acaba la notiicia del primer dia de sort!
by: maaaruuxiiii, boorjiiita, kiimiifú! gracies per la seva atenció i esperem qe disfruteu d'aquests videos tant com nosaltres hem disfrutat fent-los. MOLT BONA NIT:)

Nota: tradueixo el nom d'aquests redactors tant originals: MAR, BORJA I KIM.

Nota:

1 comentari:

alba ha dit...

Bona nit a tots i totes!!! Vull felicitar al Jordi per decidir-se a quedar a les estades! Campió! I Felicitats a tots/es pels esquimos!