dissabte, 16 de juliol del 2011

6è dia estades Sort






com sempre a corre, esmorzar i ja cap al riu. a la nit ens avien avistat k uns quants ens farien baixar del pont de culleri, ens vam acollonir del tot, tan k dos es van retirar, l'Alba i el Pol, pero jo i el senyor Morancho, ens vam atrevir. increible, mos ho vam passar molt be, tot i que mos feie molta por, vam acabar baixant i vam arribar am un somriure d'orella a orella.
per la tarda, els petits van fer un partit de kaiakpolo a l'escola. van fer dos equips, i a jugar. s'ho van passar massa be, tan k volien repetir.
el mitjans i els grans vam anar al camp d'slalom, am el rafting, els hidrospeeds i les nostes piragues. molts petits, despres de provaru molt van avonseguir fer l'skimo al rulo del mig, i alguns (pol, quim, noa, mar, albert) es van posar al rulo amb l'hidrospeed. A la tarda abans de que marxes el german li vam prendre les piles de la llanterna amb que totes les nits anteriors ens va estar enlluernant a la cara a l'habitació a la que obriam minimament la boca. A la nit vam anar a l'inauguració del XXXXVIII (48) ral·li internacional del noguera-pallaresa on van fer una presentació i una actuació on unes dones pujaven per unes teles penjades d'uns 10m d'alçada més o menys. Al acabar vam anar a fer una volta pel poble i vam tornar a l'escola. Van arribar l'albert, la laura i el joan amb la furgo i vam estar una estona al jardí. Percert van obrir el circ alves. A l'habitació dels nois vam estar una estona petant la xerrada i ja vam anar a dormir.

Autors: Joana, Unai, Carva.