diumenge, 25 d’octubre del 2009

1º CLASSICA COPA DEL MON A TASMANIA XAVI

Avui dia 25 ens hem aixecat igual que ahir a les 6:00 del mati per ananr cap a la seona prova de la copa del mon, es tracta de una classica tenia una distancia de 4.250m on s’ha tornat a imposar el eslove Nejc Znidarcic amb un temps de 12’57 el segon ha set el Alemany Achim Overbeck i el tercer el Astralia Dan Hall.

El Esteban avui a empitjorat dos posicions respecte a ahir quedant el 21 i jo he millorat una posició respecte ahir quedant el 24. la cursa que he fet avui la he planificat força be, perquè tot i ser una distancia que acostumo a fallar sobretot al final avui crec que ho he donat tot del començament al final, perquè el final que sempre s’hem fa mes dur i es on normalment puc punxar avui encara he tingut forces per a posar mes ritme. (potser es que a la part de dalt hem tenia de donar mes canya).

Ja he arreglat els calatges del caiac i hem sembla que tinc mes bones sensacions ,en quan a portar la direccio i la maniobravilitat.

Doncs be, ara vaig a descansar que dema tenim sessió doble de entrenament al riu Mersey lloc on es disputara la tercera prova.