dissabte, 31 d’octubre del 2009

IV PROVA DE LA COPA DEL MON XAVI MIRALLES


Objectiu complert.
el ESPRINT A TRANCORREGUT AL RIU BRADYS (TASMANIA)

Avui dia 31 de octubre a la quarta prova de copa del mon celebrada al riu Brady’s he aconseguit complir amb el objectiu marcat avanç de començar aquesta aventura.

El objectiu a assolir era quedar entre els 20 primers i avui ho he aconseguit quedant en la posiciona 18.

El riu era molt tècnic com podreu veure en alguna foto, a mes era un Sprint molt curt on el millor temps l’ha marcat el eslovè nejec amb un temps de 40”66 dècimes.

La competició a la primera manega anava de la següent manera jo tenia el 16 millor temps per davant de Mercati ITA i de Aracama pero tos dos els tenia a menys de 30 dècimes tot estava molt apretat pero a la segona manega Esteban ha millorat 2 seg. i mig i s’ha posat en la 12 posició final ( si hagués fet les dos manegues igual es posava 4 de la general pero be el resultat es excel·lent . jo a la segona manega també he millorat 60 dècimes (cosa estranya en mi perquè normalment acostumo a fer pitjor la segona ) pero m’han faltat 5 centèsimes per a passar davant de Mercati.

El resultat en general per a l’equip es molt bo un 12 i un 18 lloc, inclús l la gent ens ha fecilitat per la bona evolució que hem fet en aquesta competició.

Be la competició ha finalitzat a les 14:30 i gairebé sense temps per a dinar marxem cap al riu ouse on fera la cinquena prova, aquesta es una clàssica que tindre una durada de uns 25 min aproximadament . Ara anem a una reunió perquè diuen que el riu es molt fàcil pero que els dos últims km son de grau IV que ens esplicaran per on es te de passar.

1 comentari:

Mireia ha dit...

Felicitats. I ja tardes en explicar com ha anat pel riu ouse.
Petons des de Bcn-Lleida