divendres, 23 d’octubre del 2009

NOTÍCIES DE TASMANIA

Avui dia 22 hem anat a baixar el riu Mersey River

El pla del dia era fer una mica de paleig continu per a adaptació al riu i a la piragua i es tracta de fer unes baixades de reconeixement.

Al mati hem fet 1 baixada llarga del tram on es celebrarà la copa num 2 i també hem fet 3 baixades del Sprint on es farà la primera prova . desprès a les 13:00 hem anat a la reunió de delegats on ens han dit que hem de vigilar abans de pujar a la piragua i abans de posar-nos la roba de remar que no hi hagi cap mena de vitxo o bestiola dins de la piragua perquè estem al mig del bosc i allí no hi ha cobertura de mòbil ni de res i es veu que hi ha aranyes que poden ser perilloses. Desprès hem dinat i a la tarda hem passat el control boat i també hem vits que tothom tapava les boques de les piragües per a que no entres cap bitxo.

Fins a les 16:00 hem estat entrenant un altre cop la clàssica de la copa 2 i el Sprint de la copa 1 .

Es un riu bastant fàcil de un grau II , III però que es molt fàcil perdre temps perquè hi ha moltes corbes, rul·los i pedres pel mig amb molts llocs per on passar però nomes hi ha un que es ràpid als altres son mes lents o fins hi tot no tenen sortida.

Ara anirem cap a la presentació que es Fa a Delorine a uns 50 min de on estem allotjats aquí en aquesta petita illa tot esta a poca distancia perquè ens movem uns 15 a 25 km però tot per carreteres de muntanya o sense asfaltar. Dema dia 23 també tenim entrenaments lliures ja us contaré.