dilluns, 26 d’octubre del 2009

Tasmània





Ahir dia 25 a la nit vam fer una sortida nocturna pels boscos de Tasmània per a veure la fauna la veritat es que sol vam veure uns quants animals semblants als cangurs però molt mes petits de un nom molt estrany que no recordo be, va estar força be però era tard tot just havíem acabat de competir hi havia gana així que vam marxar a sopar.
Avui dia 26 al mati hem fet tres baixades del tram on es celebrarà la tercera copa. Es una clàssica molt curta, jo he fet una a ritme fort però sense anar a tope i he tardat 8’30” amb una distancia de 2500m, es un tram molt fàcil i de remar molt. Serà una competició molt física. Avui la majoria d’equips han descansat , però nosaltres després a la tarde hem estat al llac fent un paleig de 45min molt suau per a relaxar i estirar els músculs, que sempre va be.
Després de entrenar hem anat al parck Mole Creeck wild life. Esta força be hi ha cangurs, dimonis de Tasmania, mussols, woombart i altres bestioles de la zona. Ens hem fet alguna foto amb aquests animals per a veure qui es mes animal. Bueno el dia ha estat molt variat. Hem fet molts kilometres tant per l’aigua com amb cotxe, es divertit però ara ja estem rebentats així que anem a descansar.