dimecres, 21 d’octubre del 2009

Avui pelfi he trobat conneccio a Internet per a poder penjar alguna noticia.

Desprès de la carretera fins que en una corba molt tancada vam atropellar un dimoni de Tasmània doncs be així que vam fer una entrada triomfal aquest país amb animals tant estranys.

d’un viatge molt llarg i solitari de Barcelona- Milan- Singapur un vol de unes 15 hores mes una espera a Singapur de dos hores i un altre vol de 8hores fins a Sydney on quasi no hem deixen entrar les pales al país. A la sortida del aeroport l’Esteban ja m’esperava per anar a pernith a dormir a casa d’una amiga del Esteban i allí vam estar amb un aborigen de la tribu dels massouri de nova Zelanda. Al dia següent amb el jet lac a sobre vaig anar a fer una visita ràpida a la ciutat de Sydney visitant els punts de mes interès.,

A la tarda del mateix dia 20 vam agafar el avio que en 2 hores ens va portar a Launceston Tasmània.

Allí ens vam trobar un coordinadors de la organització de la copa del mon desprès vam agafar un cotxe de lloguer balla pepino de TOYOTA V6 3.500cm3 i vam a anar cap a silver rigde que son uns bungalows on estarem allotjats 9 dies pel camí com era de nit vam començar a veure bestioles pels volta’ns

Avui al mati hem anat a buscar les piragües que les tenia a casa del Dan Hall a la costa de Tasmània a mes de 1 h on farem la primera prova.

Be ara ja tenim les piragües avui les falcarem i pes posarem a punt per a dema poder provar el riu mersey on es farà la primera prova dema ja us contaré com a anat.

3 comentaris:

Aurèlia ha dit...

Només arribar al país i ja fent amics!! a veure si us engarjolaran per carregar-vos espècies protegides. Gràcies per la informació.

Mireia ha dit...

i les fotos??? i l'idioma??? i el riu???
Uiiii quantes coses tens per explicar-nos.
Petons i fins aviat

alba ha dit...

Impressssionant!!! Recordes el capítol dels Simpson a Australia? Esperem que no acabi igual, fugin del país a correcuita... Gràcies, fins aviat.